Boodschap uit de Natuur

15 september t/m 21 september 2014

Verbinding met de Natuur

De natuur is een hele goede raadgever. In vroegere tijden was het voor iedereen duidelijk dat de Natuurwezens bestaan en dat het contact met deze wezens ons helpt. Zij leren ons hoe we met de natuur horen om te gaan, maar kunnen ons ook op andere manieren goed helpen. Het is jammer dat de Natuurwezens in kwaad daglicht zijn komen te staan want dat klopt absoluut niet.
Ik leg heel graag contact met de natuurwezens en vraag ze om raad wanneer dat nodig is. Ook andere mensen help ik met goede raad uit de natuur.

Een van de manieren waarop ik dat doe is met de kaartlegging. Op deze website zal ik wekelijks een kaartlegging voor je doen met de wens dat het je helpt op je pad en inzicht geeft.

Boodschap uit de Natuur voor 15 september t/m 21 september 2014

 

Boodschap uit de Natuur De KruidenMaan
Boodschap uit de Natuur
De KruidenMaan

Maandag en dinsdag:
Probeer deze dagen het analytische, objectieve denken wat los te laten en je meer te richten op het vrouwelijke principe. Dat is het principe van overgave en loslaten. Daar is vertrouwen voor nodig. Op die manier kunnen wonderen in je leven komen. Let daarbij zeker ook op de kleine dingen, de details. Ook die kunnen ons leven rijker maken.
Woensdag en donderdag:
Als je je zorgen maakt over iets, bedenk dan het volgende. Iets wat klein lijkt, kan voor een grote verandering zorgen. Dat kan bijvoorbeeld best iets zijn wat je toevallig iemand hoort zeggen of een zinnetje dat je leest. Deze kaart ligt in lijn met de kaart voor het begin van de week. Let op de kleine dingen. Dit kan namelijk een geschenk blijken te zijn, hulp uit onverwachte hoek.
Vrijdag, zaterdag, zondag
Als je zaken op een heldere manier wil bekijken of helder wil zien, zorg er dan voor dat je echt objectief kunt zijn. Dat kan alleen als je je veilig voelt en geen zorgen maakt. Het kruid op deze kaart is Bijvoet. Dat is een directe verwijzing naar de manier waarop je je sterker en veiliger kunt voelen. Bijvoet is een krachtig beschermend kruid. Het zorgt daarnaast voor verbinding met je intuïtie en je innerlijke bron.

Bijvoet kun je buiten in de natuur vinden en plukken voor een kopje thee. Als je dat drinkt verbind je je met de Godin Artemis, over krachtige, gefocuste, vrouwelijke energie gesproken! Ook kun je smudge sticks gebruiken om met de rook hiervan je ruimte en je aura te zuiveren. Dit zuivert de energie van overbodige zaken zoals emoties en zorgen die een heldere blik in de weg staan.

Wil je nog graag een smudge stick van Bijvoet?
Wij hebben nog enkele smudge sticks te koop.
Klein €2,50
Middel €3,00
Groot €3,50
Dit is exlusief verzendkosten. Je kunt me hier voor bellen op 0619802463.

Ook kun je met mij een persoonlijke kaartlegging afspreken. Je kunt me hiervoor bellen op 0619802463. Meer informatie vind je ook op de pagina ‘plantenorakel’.

Een hele fijne week gewenst!
PlantAardige groet,
Merel Burggraaf

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s