Boodschap uit de Natuur 22 september

22 september t/m 28 september 2014

Verbinding met de Natuur

De natuur is een hele goede raadgever. In vroegere tijden was het voor iedereen duidelijk dat de Natuurwezens bestaan en dat het contact met deze wezens ons helpt. Zij leren ons hoe we met de natuur horen om te gaan, maar kunnen ons ook op andere manieren goed helpen. Het is jammer dat de Natuurwezens in kwaad daglicht zijn komen te staan want dat klopt absoluut niet.
Ik leg heel graag contact met de natuurwezens en vraag ze om raad wanneer dat nodig is. Ook andere mensen help ik met goede raad uit de natuur.

Een van de manieren waarop ik dat doe is met de kaartlegging. Op deze website zal ik wekelijks een kaartlegging voor je doen met de wens dat het je helpt op je pad en inzicht geeft.

 

Boodschap uit de Natuur voor 22 september t/m 28 september 2014

Kaartlegging De KruidenMaan
Kaartlegging De KruidenMaan

Maandag en dinsdag
De eerste kaart geeft aan dat het nodig is om zorgen los te laten. Zie dat als een reiniging of bevrijding. Het is nodig je zorgen los te laten om naar een nieuwe fase in je leven te kunnen gaan. Je kunt dan een stap voorwaarts maken. Deze energie is extra aanwezig nu de Herfst, een periode van loslaten, is begonnen en de Maan deze maandag en dinsdag nog afneemt. Dit zijn gunstige invloeden die je kunt gebruiken om los te laten. Negatieve energie wordt verdreven en maakt ruimte voor je nieuwe fase. (De reiniging die hier wordt aangegeven, sluit ook aan op de laatste kaart van afgelopen week, waar Bijvoet ook al een reiniging aangaf.)
Woensdag en donderdag
Deze kaart geeft vrijheid aan. Namelijk de vrijheid die je krijgt door uitdrukking te geven aan je creatieve zelf. In mijn ogen is dat je werkelijke zelf. Velen denken dat ze hier iets komen halen, maar het is eigenlijk de bedoeling dat we hier allemaal iets komen brengen! Iets dat van binnen in je, naar buiten de wereld ingaat (creatief proces). Verbind je creativiteit met de doelgerichtheid van een krijger. Op die manier bereik je je doel en krijgt je creativiteit werkelijk vorm. Er wordt ook hierbij aangegeven dat ‘zorgen hebben’ dit proces in de weg staat. Ook wordt aangegeven dat een gevoel minderwaardigheid het creatieve proces in de weg staat. Wees lief voor jezelf. Ook jij hebt hier iets te brengen! Dus, in lijn met de eerste kaart, laat je zorgen los en creëer vanuit vrijheid.
Vrijdag, zaterdag en zondag
Ook het weekend staat in het teken van creativiteit. Voor het creatieve proces is de mannelijke én de vrouwelijke energie even belangrijk en beide liggen in ieder mens besloten. Deze kaart geeft aan dat beide energieën beschikbaar zijn voor je. Dit is een gunstige tijd om aan creatieve projecten te werken. Trek daar dus tijd voor uit en geef jezelf de ruimte om aan jezelf uitdrukking te geven. Doe je dit vanuit je hart, dan help je mee de wereld weer mooi te maken.

Onze week
John en ik zijn in ons geliefde Ierland deze week en een deel van volgende week. Ierland is mijn werkelijke thuis en een perfecte plek voor mij om een diepgaand contact met de Natuur en de Natuurwezens te maken. We zitten in de ‘middle of nowhere’ met een aantal indrukwekkende natuurgebieden op loop-, vaarafstand. Ik ga de ‘Burren’ en haar bijzondere/zeldzame plantengroei bestuderen. John gaat prachtige klankopnames maken om jullie te kunnen voorzien van heerlijke natuurmeditaties. Kortom een creatief verblijf waarin we helemaal vrij zijn en heerlijk tot rust kunnen komen.

We reizen licht (rugzak en in Ierland met de trein), maar ik neem mijn kaarten mee! Volgende week dus een kaartlegging met een Iers tintje!

Je kunt met mij een persoonlijke kaartlegging afspreken. Je kunt me hiervoor bellen op 0619802463.
 Meer informatie vind je ook op de pagina ‘plantenorakel’.

Een hele fijne week gewenst!
PlantAardige groet,
Merel Burggraaf

 

Advertenties

Gepubliceerd door Merel Burggraaf

merelburggraaf.com for equine art lappielapin.nl voor mijn kinderboek

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: