Boodschap uit de Natuur 13 oktober 2014

Verbinding met de Natuur
Verbinding met de Natuur

Lieve mensen,

Hierbij de boodschap voor de huidige week. De rode draad van het verhaal is dat we als we goed voor onszelf zorgen en met zorg bezig gaan met een project of een relatie, de uitkomst daarvan goed is. Het is een week die in het teken staat van succes en ruimte voor nieuwe of hernieuwde zaken.

Maandag en dinsdag
Het begin van de week staat in het teken van geluk, gezondheid en wijsheid. Dat klinkt wel heel positief en dat mag ook. De maandag en dinsdag zijn fortuinlijke dagen, voor relaties, gezondheid en projecten. Dus ook goede dagen om iets voor elkaar te krijgen of ergens mee te beginnen. Daarmee wijs ik ook op goede dagen om het sporten weer op te pakken en te starten met gezond eten. Het is makkelijker om daarmee te beginnen en vaak is het ook zo dat het dan makkelijker is vol te houden. Zoals we vorige week zagen bepaalt de start de uitkomst, dus waarom niet gelijk goed gebruik maken van zo’n fortuinlijk begin. De volle Maan van de afgelopen week heeft ons geholpen oude zaken los te laten. Nu kunnen we gebruik maken van een schone lei om op voort te bouwen.
Woensdag en donderdag
Ook de tweede kaart wijst op vruchtbaarheid en voeding. Er is een project of een relatie die uit beeld was verdwenen en die plotseling vruchtbaar blijkt. Je kunt ermee verder. Daarnaast wordt benadrukt dat we goed voor onszelf moeten zorgen. Voeding, voeding, voeding.  Zorg voor voedzame voeding want hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe succesvoller jij met je projecten bezig kunt zijn. Een auto rijdt ook niet als je de juiste brandstof er niet in stopt. Zo geldt dat ook echt voor ons. Dit doet me gelijk denken aan het recept dat ik voor jullie op de website heb gezet. Als je iets heel smaakvols wil eten dat voedt en je reinigt, maak dan lekker de pompoensoep. Dat geeft warmte en energie.
Vrijdag, zaterdag en zondag
Het is vaak prima om zonder meer ergens op te vertrouwen, in de zin van overgave. Toch wordt er voor deze dagen gewezen op het mannelijke principe van doelgerichtheid. Er wordt aangegeven iets goed te onderzoeken zodat je je er in vertrouwen mee kunt verbinden en doelgericht aan kunt werken. Dus niet te makkelijk ervan uit gaan dat het wel goed zit. Het is niet zo dat het niet goed is, maar het lijkt erop dat iets nog beter kan, iets dat de kans op succes vergroot.

Wil je graag een persoonlijke reading? Maak dan gerust een afspraak met me. Je kunt me bereiken op 0619802463.

Hartelijke groet,
Merel Burggraaf

Advertenties

Gepubliceerd door Merel Burggraaf

merelburggraaf.com for equine art lappielapin.nl voor mijn kinderboek

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: