Voorbeeld uit de Praktijk

Vandaag ging ik terug met mijn gedachten naar een reeks behandelingen die ik heel wat jaren geleden gaf, 9 jaar ongeveer.

Lotusbloem is het symbool voor de energiecentra van ons lichaam, de chakra's (copyright eskipaper.com)
Lotusbloem is het symbool voor de energiecentra van ons lichaam, de chakra’s (copyright eskipaper.com)

Ik gaf vandaag namelijk mijn hond Olaf een healing met mijn handen. Hij heeft geen ernstige klachten, maar hij is volop zijn tanden aan het wisselen en heeft een paar kleine wondjes omdat hij kennis had gemaakt met een bramenstruik in het bos. Al met al niet zo prettig natuurlijk. Olaf kwam bij me liggen op de bank en ik legde mijn handen op hem. Soms wisselde ik van plek. Op een gegeven moment zuchtte hij eens diep en na een tijdje viel hij in een diepe slaap en stopte ik. Mijn gedachten gingen daarna terug naar 9 jaar geleden.

Voorbeeld van een healing (foto van simplereminders.com).
Voorbeeld van een healing (foto van simplereminders.com).

In die tijd gaf ik vooral healings en was ik nog bezig met mijn opleiding Kruidengeneeskunde. Er kwam gedurende een periode van enkele maanden 3 keer per week een zwangere dame voor een healing naar mij. Zij had enorme stress doordat haar relatie stuk liep tijdens haar zwangerschap. Ze stond er plotseling alleen voor en werd heen en weer geslingerd tussen emoties. Dat wens je geen enkele zwangere vrouw toe natuurlijk. Iedere keer dat ze langs kwam, was ze op van de spanning. Na een kort gesprek ging ze op mijn behandeltafel liggen en startte ik de behandeling bij haar hoofd. Wat me iedere keer weer opviel was dat haar mond strak stond van de spanning. Na iedere behandeling was niet alleen haar mond (en gezicht) weer ontspannen, maar was ze ook weer tot zichzelf gekomen en wat opgeladen. Ze reageerde erg goed op de healings, dus op een gegeven moment behandelde ik ook haar buik met de intentie om haar baby ontspannen energie mee te geven. Wat ik toen voelde was werkelijk heel bijzonder. Ik voelde een golf van pure Liefdesenergie stromen toen ik contact maakte met de baby. Wat ik voor me zag, was een intens prachtig en groot roze licht, helemaal vervuld van Liefde. Ik moest ervan huilen. Deze baby voelde als gelukkig en volledig verbonden met Liefde. Ik deelde dit mee aan de moeder. Zij was er zo gelukkig mee dit te horen, dat ik me kan voorstellen dat het haar kracht gaf. De bevalling is later goed gegaan en deze sterke vrouw is heel gelukkig met haar kind!

Dit soort ervaringen maakt me heel nederig en dankbaar!
Hartelijke groet,
Merel Burggraaf

Ps. ik geef nog steeds healings en dat kan ook bij je thuis zodat je daarna lekker kunt ontspannen of slapen als je voor een behandeling in de avond kiest.

Reiki schilderij door Merel Burggraaf
Reiki schilderij door Merel Burggraaf

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s