Boodschap uit de Natuur maart 2016

Verbinding met de Natuur
Verbinding met de Natuur

Boodschap uit de Natuur

De natuur is een hele goede raadgever. In vroegere tijden was het voor iedereen duidelijk dat de Natuurwezens bestaan en dat het contact met deze wezens ons helpt. Zij leren ons hoe we met de natuur horen om te gaan, maar kunnen ons ook op andere manieren goed helpen. Het is jammer dat de Natuurwezens in kwaad daglicht zijn komen te staan want dat klopt absoluut niet.
Ik leg heel graag contact met de natuurwezens en vraag ze om raad wanneer dat nodig is. Ook andere mensen help ik met goede raad uit de natuur.

Een van de manieren waarop ik dat doe is met de kaartlegging. Op deze website zal ik maandelijks een kaartlegging voor je doen met de wens dat het je helpt op je pad en inzicht geeft.

Boodschap voor maart 2016

Fijne Pasen!!
Vierende hazen tijdens Pasen!! Alvast fijne Pasen gewenst.

Kaart 1
Jeneverbes
Deze maand staat in het teken van iets opruimen, afronden of los laten. Je gaat jezelf dus reinigen van iets dat je niet meer dient. Dit is nodig omdat je voor iets nieuws staat en dat kan pas echt goed tevoorschijn komen als je ruimte schept door iets anders los te laten. Besteedt hierbij aandacht aan het begin. Geef aandacht aan de start van deze nieuwe fase of dit nieuwe project. Dit bepaalt in belangrijke mate de uitkomst. Maar hou het wel spontaan en doelgericht. Teveel nadenken kan als rem werken.
Kaart 2 + 3 (er kwam een extra bonuskaart naar voren, dit geeft nadruk op kaart 2)
Moerasspirea (2)
Deze kaart sluit heel mooi aan op de vorige kaart. Er wordt namelijk aangegeven dat de nieuwe fase of het nieuwe project gevierd moet worden. De viering helpt de verandering  te accepteren. Wanneer je een verandering viert, accepteer je het niet alleen, je verwelkomt het ook. Je zou het zelfs als een initiatie of overgang kunnen zien.
Borage (3)
De verandering is wellicht niet makkelijk, op het eerste gezicht. Put kracht uit je moed! Kijk hiervoor naar het grotere goed dat deze verandering dient. Ga staan voor wat jij rechtvaardig vindt. Ook deze kaart geeft aan dat je niet teveel moet nadenken bij de volgende stap, anders werkt het als een rem. Toon moed en je vindt vreugde en geluk.
Kaart 4
Maretak
Dit is een gunstige kaart die deze reading mooi afsluit. Een moeilijke periode is voorbij en een nieuwe cyclus is komende. Koester deze nieuwe fase of start in je hart. Dat past ook weer bij kaart nummer 2 waar we gewezen worden op het vieren van de nieuwe fase of start. In mijn opzicht trekt het vieren van zoiets ook positieve energie aan wat natuurlijk heel gunstig is.

Al met al een positieve reading vind ik. Ja, we moeten misschien even iets opruimen en loslaten. Soms vinden we dat lastig want we moeten dan onze comfortzone, het veilige bekende, loslaten. Toch met een flinke dosis moed en door er een positief ‘feestje’ van te maken, zal de uitkomst voor ons heel gunstig zijn. Succes deze maand!

Je kunt met mij een persoonlijke kaartlegging afspreken. Je kunt me hiervoor bellen op 0619802463.
 Meer informatie vind je ook op de pagina ‘plantenorakel’ (bovenaan deze website).

Een hele fijne maand gewenst!
Hartelijke groet,
Merel Burggraaf

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s