Boodschap uit de Natuur Juni 2016

Boodschap uit de NatuurVerbinding met de Natuur

De natuur is een hele goede raadgever. In vroegere tijden was het voor iedereen duidelijk dat de Natuurwezens bestaan en dat het contact met deze wezens ons helpt. Zij leren ons hoe we met de natuur horen om te gaan, maar kunnen ons ook op andere manieren goed helpen. Het is jammer dat de Natuurwezens in kwaad daglicht zijn komen te staan want dat klopt absoluut niet.
Ik leg heel graag contact met de natuurwezens en vraag ze om raad wanneer dat nodig is. Ook andere mensen help ik met goede raad uit de natuur.

Een van de manieren waarop ik dat doe is met de kaartlegging. Op deze website zal ik maandelijks een kaartlegging voor je doen met de wens dat het je helpt op je pad en inzicht geeft.

Vlierbloesem, zoals in ons logo (copyright John Burggraaf
Vlierbloesem, zoals in ons logo (copyright John Burggraaf) – klik om te vergroten!

Boodschap voor juni 2016

Kaart 1
Klaver (wijsheid, gezondheid, geluk)
De Klaverkaart is een bijzonder goed voorteken. Er valt weinig meer over te zeggen dan dat hetgeen waar je altijd over hebt gedroomd dichterbij is dan je denkt (gezondheid, werk, liefde). Het is binnen handbereik. Er staat je veel geluk en voorspoed te wachten. Dit kan gaan over geld, maar zeker ook over wijsheid en gezondheid. Op de kaart is de bron van Segais te zien, bekend van het verhaal van de zalm der wijsheid. In dat verhaal wordt duidelijk dat ware rijkdom verkregen wordt door wijsheid. We zullen zien wat de maand juni brengt. Dit is in ieder geval een bijzonder gunstig voorteken.
Kaart 2
Dennenwolfsklauw (initiatie, begin, kracht)
En ook deze kaart is een heel gunstig voorteken! Laat je niet ontmoedigen door iets dat in beginsel klein en onbelangrijk lijkt. Laat je ook niet ontmoedigen als iets waar je mee bezig bent niet snel gaat. Het kan uitgroeien tot iets enorm groots en heel krachtig blijken. Deze kaart is heel gunstig als je iets nieuws start. Ook krijg je deze maand meer duidelijkheid en meer zicht op iets dat voorheen wat wazig bleef.
Kaart 3

Borage (moed, vergeetachtigheid, blijdschap)
Deze kaart geeft inzicht in wat leidt tot de voorspoed en het succes waar de eerste twee kaarten over spraken. Ten eerste is het belangrijk moedig te zijn. Het is belangrijk om je hoofd boven het maaiveld uit te steken en op te komen voor wat jij rechtvaardig vindt. Ga staan voor waar jij in gelooft. Kijk naar het grotere goed. Vaak is het trouwens zo dat als je iets eng vindt, het helpt om je te richten op het verlenen van service (het dienen van een groter goed of het opkomen voor iets of iemand die het nodig heeft). Dit temt je ego en verkleint je angst omdat het dan niet meer om jou gaat!
Ook is het belangrijk om niet aan alle mogelijkheden te blijven denken (beetje vergeetachtigheid is raadzaam). Het is belangrijk dat je blijft handelen. Teveel nadenken staat handelen in de weg! Dit is de sleutel tot het eerder genoemde succes.

De maand juni klinkt niet verkeerd moet ik zeggen. Zelf ga ik naar een klant in de Verenigde Staten. Zij heeft me uitgenodigd om healings op haar paarden en een aantal paarden van anderen te doen. Ik heb een van haar paarden healings op afstand gegeven en dat maakte een enorm verschil voor dat paard. En ook voor haar want via haar paard kreeg ik ook informatie over haarzelf door. Het worden twee enerverende weken verwacht ik. We hebben al ruim een jaar super leuk contact en er zijn nog bijzondere plannen voor de toekomst. Natuurlijk gaan we ook op pad, bijvoorbeeld samen de Florida Keys verkennen. Ik wens jou ook een hele fijne maand. De praktijk is van 1 tot en met 15 juni gesloten (behalve voor Klankbehandelingen door John). Heb je vragen, mail me dan gerust op dekruidenmaan@gmail.com. Deze mailbox hou ik in Amerika ook in de gaten.

Je kunt met mij een persoonlijke kaartlegging afspreken, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders. Bij zo’n kaartlegging ga ik nog dieper in op jouw situatieJe kunt me hiervoor bellen op 0619802463 of mailen op dekruidenmaan@gmail.com. Meer informatie vind je ook op de pagina ‘plantenorakel’ (bovenaan deze website).

Een hele fijne maand gewenst!
Hartelijke groet,
Merel Burggraaf

Advertenties

Gepubliceerd door Merel Burggraaf

merelburggraaf.com for equine art lappielapin.nl voor mijn kinderboek

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: