Boodschappen uit de Natuur bij De KruidenMaan

Zo zit ik er dan bij :)
Zo zit ik er dan bij 🙂

De meesten van jullie weten wel dat ik kaartleggingen doe. Ongeveer een keer per maand zit ik bij de gezellige nieuwetijdswinkel Pleïade in Tilburg om korte kaartleggingen te doen en maandelijks doe ik een kaartlegging voor iedereen en die deel ik dan op deze website. Daarnaast doe ik persoonlijke kaartleggingen, zo ook enkele dagen geleden. En vandaag ontving ik een groot cadeau, een prachtige recensie die mij toch ook wel even ontroerde! Ik wil deze recensie graag met jullie delen ❤

Op woensdag 20 juli kwam ik jou tegen op FB. De naam “kruidenmaan” trok gelijk mijn interesse en heb ik jouw site gelezen.
Om in aanmerking te komen voor een kaartlegging diende ik een (open) vraag via mail naar jou toe te sturen. Vrijwel gelijk kreeg ik een reactie terug waarin jij mijn vraag verduidelijkt hebt. Wat fijn om zo snel een reactie terug te krijgen. Jij, Merel, voelde voor mij gelijk als een warm eerlijk en open persoon aan. Jij hield mij op de hoogte wanneer je de kaartlegging ging doen, zodat ik ook een kaars aan kon steken tijdens deze legging, zodat ik mij ook verbonden voelde. Met regelmaat heb ik mij tijdens de legging geconcentreerd op mijn vraag. Na de legging kreeg ik ook gelijk mijn verslag via mail binnen, waar ik heel blij mee was, ik zat in spanning namelijk. Wat ik niet had verwacht, is dat dit verslag er qua uiterlijk ook heel mooi en rustgevend uitzag en het meest belangrijke voor mij, dat het een mooie, doeltreffend, pakkend en bijzonder positieve boodschap was. Ik lees je verslag dagelijks Merel en ben er heel blij mee. Wat ik ook heel erg waardeerde is dat jij mijn vraag die ik daarna nog stuurde via mail ook nog beantwoord hebt. Merel het is mooi wat jij doet, jij bent een bijzonder mooi en lief mens.

Liefs Petra

Heel erg bedankt Petra voor je prachtige recensie! Dat maakt mijn werk nóg leuker!
Hartelijke groet,
Merel
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s