Proefpersonen Touch for Health – update

Wiel van Touch for Health Merel Burggraaf De KruidenMaan kruidengeneeskunde kinesiology TilburgAangezien Facebook kennelijk mijn reacties op jullie niet altijd doorgeeft, ook even via deze weg een kleine update op welke tijdstippen nog vrij zijn voor de proefconsulten Touch for Health.

1 september is VOL

3 september VRIJ
10.00 – 10.45 uur
10.55 – 11.40 uur
11.50 – 12.35 uur
12.40 – 13.25 uur

10 september VOL
Ik heb twee gegadigden voor de laatste plek en hier is waar Facebook voor onduidelijkheid zorgt. Ik wacht een reactie af van een dame die heeft gereageerd en anders heb ik iemand anders die deze laatste plek graag wil. Voor nu lijkt deze datum dus vol. Mocht er toch een plek vrij blijken dan zal ik dit vermelden.

Aanmelden voor een van de tijdstippen kan door mij te bellen op 06 1980 2463. Neem gerust contact met me op.

Hartelijke groet,
Merel Burggraaf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s