Retreats Sacred Sounds

Ons geheel verzorgde retreat. Zie omschrijving op Facebook via https://www.facebook.com/events/849198125537754/
Let op: de prijs die je hier ziet is de vroegboekprijs die geldt tot 1 mei 2020. Vanaf 1 mei 2020 is de prijs 350 euro.

Na veel verzoeken bieden wij nu dan eindelijk een werkelijk diep ontspannend en volledig verzorgd weekend aan, ons Sacred Sounds Weekend Retreat, op een kilometer van de zee in Westkapelle (Zeeland).

Dit weekend, aan de vooravond van de winter en het diepe donker, kun je even alles loslaten en helemaal naar binnen keren. John ondersteunt je ontspanning met zijn prachtige klankschalen en samen met Merel wordt er voor overheerlijke, voedzame, biologische voeding gezorgd. Net zoals bij de concerten is het motto ‘er hoeft even helemaal niets’, alleen nu geldt dit voor het hele weekend. Het zal je aan niets ontbreken.

Programma:
Vrijdagavond 17.00 uur ontvangst met aansluitend een gezamenlijk diner in de sfeervolle accommodatie.
Na een moment van ontspanning met kwaliteitsthee kun je genieten van een lang klankschaalconcert. Hierna kun je van een diepe nachtrust genieten.

Zaterdagochtend maken we een wandeling over het strand (optioneel en afhankelijk van het weer) waarna we gezamenlijk zullen ontbijten. Na het ontbijt is er tijd voor jezelf. Neem eventueel een lekker boek mee, of doe eens lekker helemaal niets. Voor de liefhebbers is er rond de lunchtijd overheerlijke veganistische biologische soep. In de middag, voor het avondeten geven John en Merel een klankreis met een bepaald thema.
Daarna volgt het diner, thee en net zoals vrijdagavond het lange klankschaalconcert. Zo zul je tijdens dit weekend steeds dieper en blijvender kunnen ontspannen.

Zondagochtend starten we met een rustige klankmeditatie en daarna het ontbijt. Tijdens het ontbijt maak je ook alvast een lunchpakketje klaar als je dat wenst. Tijdens deze ochtend hou je de rust van het weekend nog vast en is er gelegenheid tot ontspannen. we checken uit rond 11 uur. Optioneel kun je nog met ons een strandwandeling maken, voor je weer helemaal opgeladen en ontspannen naar huis gaat.

Inclusief:

 • twee overnachtingen (gedeelde slaapkamer met sanitair)
 • ontbijt, lunch, diner (alles vers, zelfgemaakt en biolologisch en vegetarisch met voldoende veganistische opties)
 • verschillende losse kwaliteits theeën, zelfgebrande en gemalen koffie van biologische groene koffiebonen (verser kan niet), fruit, kokossap, snacks
 • verschillende lange klankschaalconcerten, een klankmeditatie en een klankreis.
 • rustmomenten
 • 2 x strandwandeling (als het weer het toelaat).
  LET OP: onze hond Olaf de Whippet gaat mee.
  Prijs:
 • bij boeken tot 1 mei 2020 € 295
 • bij boeken na 1 mei 2020 € 350

Optioneel voor nog diepere ontspanning:

 • er zijn enkele tijdstippen beschikbaar voor klankmassages tegen gereduceerd tarief. Normaal tarief is 65 euro, tijdens dit weekend betaal je 45 euro.
 • omdat er maar een paar plaatsen beschikbaar zijn, is vooraf je klankmassage boeken verstandig.